Bronnen rondom Jennifer Lopez: 'Ben Affleck is vaak zeer humeurig en somber'

Bronnen rondom Jennifer Lopez: 'Ben Affleck is vaak zeer humeurig en somber'

Ben Affleck's stemmingswisselingen waren een belangrijke factor in zijn scheiding met Jennifer Lopez.

Het wordt steeds duidelijker waarom het huwelijk van Jennifer Lopez en Ben Affleck stukliep, ondanks dat beiden veel van elkaar houden.

Ben Affleck twijfelde om de echtscheiding definitief door te zetten. Jennifer Lopez was er klaar mee en wilde verder. Zij diende onlangs de echtscheidingspapieren in. Hier in dit artikel van People vertelden bronnen dicht bij het koppel waarom de relatie niet werkte. Ben bleek erg humeurig en somber.

Foute buien vernielen relatie
Een bron vertelde: "De waarheid is dat er veel liefde was, maar het werd helaas duidelijk dat Ben buien heeft die hij niet kan verstoppen voor de media. Hij probeert het wel, maar je kunt de foute stemmingswisselingen zien."

De bron vervolgde met: "Hij kan van ongelooflijk blij en warm - van het grootste licht dat hij maar kan uitstralen - gaan naar de diepste, donkerste gedragingen. Ik denk dat hij dat al uitzond naar de media als hij ergens aanwezig was."

Zijn ex-en bevestigen alles
Meer volgt in de YouTube-video van E!News. Hier in het artikel van Popculture bij Reddit vindt iemand weten volgers nog hoe het andere vrouwen verging. Zijn ex Ana de Armas vond hun relatie ingewikkeld, terwijl ex Gwyneth Paltrow destijds zei dat hij complex is en het leven voor zichzelf heel moeilijk maakt.



Zijn ex-vrouw Jennifer Garner vertelde na de scheiding in 2016 wat de bron nu aan People vertelde. Ook zei ze: "Hij is de meest briljante, de meest charismatische, de meest gulle. Maar als zijn zon verdwijnt, is zijn schaduw erg koud." Of zoals iemand op Reddit schreef: "Zijn Wikipedia moet aangevuld met: gecompliceerde kerel."

NieuwsFilm