De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Land of Bad (2024)
Regie: William Eubank | Cast: Liam Hemsworth, Luke Hemsworth, Russell Crowe, e.a. | Kijk direct
Reaper werkt als dronepiloot voor de Amerikaanse luchtmacht. Als er iets vreselijks misgaat tijdens een missie op de Filipijnen wordt de jonge officier Kinney ingezet om in het slagveld gegijzelde teamleden terug te halen. Daarbij werkt hij samen met Reaper. Wanneer ook Kinney en zijn team worden ontdekt en in een grootschalig gevecht belanden, moet Reaper tot het uiterste gaan om iedereen in veiligheid te brengen.



Scream VI (2023)
Regie: Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett | Cast: Melissa Barrera, Jenna Ortega, Hayden Panettiere, e.a. | Kijk direct
De zussen Sam en Tara en hun vrienden Chad en Mindy wisten de mesaanvallen van Ghostface te overleven en hebben het kleine plaatsje Woodsboro nu verlaten voor New York om daar te studeren. Helaas blijken ze ook in de grote stad niet veilig. Er duikt namelijk een nieuwe Ghostface-moordenaar op die bloeddorstiger lijkt dan ooit.



The Flash (2023)
Regie: Andy Muschietti | Cast: Ezra Miller, Michael Keaton, Sasha Calle, e.a. | Kijk direct
Barry Allen ontdekt dat hij als superheld zoveel snelheid heeft dat hij kan reizen door de tijd. Met die gave probeert hij een rampzalige gebeurtenis uit het verleden te voorkomen: de moord op zijn moeder. Met deze actie rommelt hij echter zodanig met de tijdlijn dat hij in een ander universum belandt. Daar ontmoet hij bekende en nieuwe superhelden. Samen nemen ze het op tegen meerdere vijanden.


Ook interessant
3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair