Michael Keaton over een van zijn slechtste rollen: "Ik baal er nog steeds van"

Michael Keaton over een van zijn slechtste rollen: "Ik baal er nog steeds van"

De acteur verontschuldigt zich tegenover Tim Burton, maar de regisseur ziet het toch anders.

Michael Keaton heeft al heel wat fantastische rollen neergezet. Denk bijvoorbeeld maar aan Birdman en Dopesick, om er maar een paar te noemen. De acteur zelf is echter absoluut geen fan van zijn optreden in de onderstaande film.

Het gaat hier om de live-action remake van Dumbo. Deze werd in 2019 gemaakt door Tim Burton, met wie Keaton al eerder samenwerkte aan Beetlejuice. Op dit moment geven beide sterren de nodige interviews om het vervolg, Beetlejuice Beetlejuice, in het zonnetje te zetten.

Reactie
Tijdens een recent gesprek blikt Keaton terug op zijn Dumbo-prestatie, waar hij duidelijk niet erg trots op is: "Ik vind het geweldig om samen te werken met Tim. Onze samenwerkingen pakken gewoon altijd goed uit, op een uitzondering na".

"Ik denk dat ik het een keer echt niet goed deed. Zo zie ik het in ieder geval en daar heb ik vandaag de dag nog steeds spijt van. Ik wist echt niet wat ik moest doen in 'Dumbo'. Ik was in die film gewoon heel erg slecht".

Andere ervaring
Grappig genoeg was Burton ook aanwezig bij datzelfde gesprek. De regisseur had duidelijk een hele andere mening: "Ik weet echt niet waar jij het nu over hebt, maar oké dan".


Wel liet de filmmaker weten dat dit hoogstwaarschijnlijk zijn laatste film was voor Disney, dat hij een 'vreselijk groot circus' noemde.

NieuwsFilm