Denzel Washington hint naar naderend pensioen: "niet veel meer te doen"

Denzel Washington hint naar naderend pensioen: "niet veel meer te doen"

De geliefde acteur zegt dat telkens minder projecten hem interesseren en hij dus denkt aan stoppen.

Denzel Washington is al decennialang een van de beste acteurs in Hollywood. De acteur verschijnt nog steeds in menig film, maar denkt dat zijn illustere carrière langzaam maar zeker tot een einde komt..

Op dit moment geeft de acteur de nodige interviews om Gladiator II in het zonnetje te zetten. Hij speelt hierin een van de hoofdrollen. Ondanks het feit dat hij hier van genoten heeft, overweegt hij te stoppen.

Reactie
Zo zegt de 69-jarige Washington: "Er zitten nog maar weinig films 'in mij'. Er zijn niet meer veel projecten die mij echt interesseren. Ik moet al echt geïnspireerd zijn door een regisseur, maar dat was wel zeker het geval met Ridley".

"Samen hadden wij al 'American Gangster' gemaakt en dit was een geweldige ervaring. Ik vond het dan ook fantastisch om nu weer samen te mogen werken. Het was wederom een hele toffe ervaring waar ik intens van genoten heb".

Agenda
Buiten Gladiator II heeft de met een Oscar bekroonde acteur nog twee andere films op de agenda staan. Wie weet zal hij het daarna rustiger aan doen, tenzij een regisseur hem weet te overtuigen terug te keren.


Ook interessant
De laatste film van Jack Nicholson ben je waarschijnlijk compleet vergeten
Topacteur Jack Nicholson verwierf een legendarische status met iconische rollen in films als... [Lees verder]

NieuwsFilm