Nieuwe oorlogsfilm van Netflix krijgt trailer: 'The Six Triple Eight'

Nieuwe oorlogsfilm van Netflix krijgt trailer: 'The Six Triple Eight'

855 zwarte vrouwen die de post brachten op de destijds gevaarlijkste plek ter wereld.

Begin dit jaar kwamen de eerste foto's voorbij van The Six Triple Eight, de nieuwste oorlogsfilm van Netflix. Een tijd lang bleef het stil rondom het project, maar nu worden we getrakteerd op de eerste trailer. Deze is onderaan het artikel te bewonderen.

In 1943, op het hoogtepunt van de Tweede Wereldoorlog, zorgen nieuwe problemen voor een verschuiving van prioriteiten. Hierdoor ontvangen de soldaten aan de frontlinie geen nieuws meer van het thuisfront en worden de pakhuizen daardoor overspoeld met brieven.

Team
Het 6888ste bataljon, het enige volledig zwarte vrouwelijke bataljon uit de Tweede Wereldoorlog, trekt ten strijde tegen de jarenlange achterstallige post, vastberaden om de soldaten en hun families wereldwijd hoop te geven.

De film werd gemaakt door Tyler Perry, voornamelijk bekend als acteur van films als Gone Girl en Don't Look Up. Hij wist een mooie cast te strikken. De hoofdrol is weggelegd voor Django Unchained-actrice Kerry Washington.

Nog even wachten
Andere belangrijke rollen zullen worden ingevuld door o.a. Sam Waterston, Dean Norris, Susan Sarandon en Oprah Winfrey.


The Six Triple Eight zal vanaf 20 december op de streaminggigant te zien zijn. Er is dus een grote kans dat Perry en Netflix hopen op Oscars-potentieel met deze datum. Over enkele maanden komen we er zelf achter.

NieuwsFilm

meest populair