Katja Herbers is waanzinnig in het zwart: waarom horen we niet vaker over Katja?

Katja Herbers is waanzinnig in het zwart: waarom horen we niet vaker over Katja?

Katja Herbers speelde al in tv-series als Evil, Westworld en The Leftovers.

Eigenlijk horen we in Nederland maar bar weinig over Katja Herbers. De Nederlandse actrice was in 2015 nog te zien in de film Mannenharten 2 en is tegenwoordig een steeds grotere naam in Hollywood.

In 2014 had de in 1980 geboren Katja haar eerste rol in een Noord-Amerikaanse serie, namelijk in Manhattan. Daarna volgden rollen in onder andere The Americans, The Leftovers, Manhunt: Unabomber en Westworld. Overigens vertrok ze niet geheel uit Nederland, ze was tussendoor onder andere te zien in de Nederlandse serie Suspects.

Kristen Bouchard
De afgelopen jaren was ze vooral bekend als Kristen Bouchard in de Amerikaanse horror-dramaserie Evil met ook Mike Colter en Aasif Mandvi. Het drietal onderzoekt bovennatuurlijke verschijnselen.

De serie Evil van Paramount+ staat op een indrukwekkende 96 procent op de Tomatometer en is onlangs geprezen door Stephen King. In Nederland kun je Evil op dit moment nergens streamen.

Na Evil
De prachtige actrice, geboren in Amsterdam, lijkt op dit moment even geen nieuwe films of series gepland te hebben staan. Op IMDb worden namelijk geen nieuwe projecten aangekondigd. Wel zien we haar nu in het magazine Nume?ro Netherlands. Katja ziet er op twee foto's prachtig uit, in het zwart.


De foto's van Katja Herbers vind je nu hier op haar Instagram.

Ook interessant
Eind 2022 liet Alexandra Daddario heel Instagram steil achteroverslaan: "Neem een vakantie"
Eind 2022 verraste de bekende Amerikaanse actrice Alexandra Daddario flink wat van haar volgers. De actrice, die op dit moment de hoofdrol speelt in.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair