Nieuwe poster 'Hellboy: The Crooked Man' ademt het bronmateriaal: volgende maand al te zien

Nieuwe poster 'Hellboy: The Crooked Man' ademt het bronmateriaal: volgende maand al te zien

De nieuwe verfilming van Mike Mignola's comics moet heel snel verschijnen.

Dit jaar zit dan wel niet vol met Marvel- en DC-films, maar er zijn genoeg andere stripverfilmingen om naar uit te kijken.

Een daarvan is Hellboy: The Crooked Man, waarvan nu een splinternieuwe poster online is verschenen via Total Film. Je kunt de poster hieronder bekijken.

Bekend gezicht
Op de poster zien we een close-up van Jack Kesy's versie van de obscure superheld, alsmede zijn bekende vuurwapen.

De poster bevestigt verder dat de film vanaf 27 september in de Britse bioscopen draait. Een Amerikaanse releasedatum is nog steeds niet aangekondigd.

Deel 4?
Een interessant detail op de poster is dat er wordt gesproken over 'het vierde deel' in de franchise, terwijl de film eigenlijk los staat van de eerdere twee films met Ron Perlman en de reboot met David Harbour.



Naast Kesy zien we in de film acteurs als Jefferson White, Adeline Rudolph, Joseph Marcell, Leah McNamara, Hannah Margetson en Martin Bassindale. Hellboy: The Crooked Man werd geregisseerd door Brian Taylor.

Trouw aan bronmateriaal
En ondanks dat de verwachtingen rondom de film laag zijn, zou Hellboy-bedenker Mike Mignola hebben gezegd dat The Crooked Man het meest getrouw is aan zijn strips van alle vier de films.



Hellboy: The Crooked Man draait waarschijnlijk ook snel in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair