3 gave actiefilms om vanavond te kijken

3 gave actiefilms om vanavond te kijken

Filmtips voor vanavond: deze coole films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Monkey Man (2024)
Regie: Dev Patel | Cast: Dev Patel, Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, e.a. | Te zien op: iTunes / Pathé Thuis
Kid, een onopvallende man, wil de moord op zijn moeder wreken. Hij komt in actie tegen corrupte leiders die systematisch slachtoffers maken onder de machtelozen. Om zijn wraakcampagne uit te voeren heeft hij wel geld nodig. Zo vecht hij in een ondergrondse ring met een gorillamasker op en later in een exclusieve club. Door zich op te werken op de sociale ladder hoopt hij zijn doel te bereiken.



The Old Guard (2020)
Regie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor, Marwan Kenzari, e.a. | Te zien op: Netflix
Andy geeft leiding aan een team onsterfelijke huurlingen. Net nadat de groep een nieuwe onsterfelijke hebben ontdekt, dreigt hun geheim bekend te worden. Ze moeten vechten voor hun voortbestaan. Een farmaceutisch bedrijf wil de strijders hebben om een levensverlengend medicijn te ontwikkelen.



Uncharted (2022)
Regie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, e.a. | Te zien op: Viaplay
Nathan Drake, een jonge barman, wordt op een dag meegesleurd op avontuur door Victor Sullivan, een schatzoeker die op zoek is naar de best bewaarde goudschat ter wereld. Sullivan ondernam eerder een poging met Sam, de broer van Nate die vermist is geraakt. Samen gaan Drake en Sullivan op pad om en proberen ze Sam terug te vinden.



NieuwsFilm

meest populair