Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone vochten opmerkelijke strijd uit op set 'Escape Plan'

Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone vochten opmerkelijke strijd uit op set 'Escape Plan'

Mikael Hafström deelt herinneringen aan filmen met Schwarzenegger en Stallone, professioneel en vriendelijk.

Mikael Hafström brengt eerdaags een nieuwe film uit met Laurence Fishburn en Casey Affleck genaamd Slingshot. Als regisseur lijkt hij steeds met legendarische sterren te werken.

Hier in gesprek met ComicBook haalde Mikael H?fström zijn dierbare herinneringen aan Escape Plan op. Voor die actiefilm werkte hij samen met Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone.

Professioneel en respectvol
Mikael vertelde: "Ze waren net kinderen op een schoolkamp. Ze waren zo aardig. Ze kwamen de filmset op en vroegen zich dan af: Wat gaan we doen vandaag? Waar wil je ons hebben? Beiden probeerden de aardigste op de set te zijn."

Hij vervolgde met: "Ik vertel dit niet uit beleefdheid en beweer niet dat alles even geweldig was. Een film maken is zwaar werk. Maar met die twee was het leuk werk. Ze zijn erg professioneel en tonen respect voor het proces."

Opmerkelijke strijd
Het is een opmerkelijke strijd die de twee supersterren voerden. Vroeger was het in competitie zijn om de beste film, nu om wie het vriendelijkste is. Ook in de YouTube-video van HeyUGuys zijn ze ontspannen en behulpzaam, want ze hebben zich lang geleden al bewezen.



NieuwsFilm

meest populair