Te gekke update over 'The Running Man'-remake met Glen Powell

Te gekke update over 'The Running Man'-remake met Glen Powell

Edgar Wright zal het boek van Stephen King op getrouwere wijze dan de oude versie verfilmen.

De door Edgar Wright geregisseerde verfilming van Stephen King's boek The Running Man met Glen Powell boekt flink wat vooruitgang.

The Wrap heeft namelijk gedeeld dat de opnames van de film in november zullen beginnen. Powell zou de productie in het Verenigd Koninkrijk afwisselen met het afronden van zijn opleiding aan de University of Texas.

Ambitieuze acteur
De ambitieuze Powell volgt momenteel belangrijke lessen via Zoom (dus op afstand), maar hij moet wel drie keer per semester terug naar Amerika voor tentamens.

Het verhaal van The Running Man speelt zich af in Amerika, dat nu een totalitair regime is waarin gewelddadige spelshows de massa vermaakt moeten houden.

Sadistische spelshow
Een wanhopige man die geld nodig heeft om zijn zieke dochter te redden, gaat nu deelnemen aan de populairste van deze shows, waarin teams van moordenaars deelnemers moeten ombrengen. Hoe langer een deelnemer overleeft, hoe meer geld hij 'wint'.



Powell wordt ondertussen, mede door het succes van films als Anyone But You, Twisters en Hit Man, gezien als een van de grote sterren van zijn generatie.

Volgend jaar?
Het is nog onduidelijk wanneer The Running Man in de bioscopen moet draaien.

NieuwsFilm

meest populair