Steven Seagal smeet ooit bijna twee Hollywoodlegendes uit een vergaderzaal

Steven Seagal smeet ooit bijna twee Hollywoodlegendes uit een vergaderzaal

Steven Seagal staat bekend om zijn succesvolle actiefilms en zijn problematische gedragingen in Hollywood.

Als er iets is waar Steven Seagal om bekendstaat, zijn dat wel zijn actiefilms en zijn ego. Zijn arrogante houding zorgde voor voldoende incidenten in Hollywood.

Ook het boek The Last Action Heroes van Nick de Semlyen dat hier bij Bol.com te bestellen valt, haalt een vervelende gebeurtenis met Steven Seagal aan. En dat terwijl het boek vol staat met leuke anekdotes over de jaren 80 en 90 actiehelden in Hollywood.

Een groot temperament
Die tijd was het gouden era voor het actie-genre in de filmindustrie. Steven Seagal had succes met films als Above the Law, Hard to Kill en Under Siege. Daarna bleven zijn films hangen in veel van hetzelfde, waardoor de recensies matig bleven.

Bij het doornemen van het scenario van Grumpy Old Men met de legendarische sterren Jack Lemmon en Walter Matthau herinnerde schrijver William Osborne zich dat een 'grumpy young man' binnen kwam stormen. Steven Seagal eiste de vergaderzaal onmiddellijk op, terwijl het vol zat met mensen die aan die komedie gingen werken.

Een grote idioot
William vertelde: "Het was een klassiek geval van Steven Seagal. Hij zei: Wat is hier aan de hand? Het kan me niet schelen. Ik wil de zaal. Uiteindelijk verliet hij de kamer, maar het was een volledige mafkees. Zijn eerste actiefilms waren geweldig en daarna werd hij een idioot."


In de YouTube-video van Movieclips and Mashups is te zien dat Steven Seagal zich nog steeds weinig aantrekt van anderen. De interviewer eindigt in de vijver.

Ook interessant
"Steven Seagal is echt een walgelijke vent"
Dat Steven Seagal weinig vriendjes in Hollywood heeft, is bekend. Niet voor niets is hij tegenwoordig... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair