Geflopte blockbuster van $300 miljoen krijgt tweede leven op Netflix

Geflopte blockbuster van $300 miljoen krijgt tweede leven op Netflix

De DC-film The Flash met Ezra Miller staat nu in de Netflix Top 10.

Een paar dagen geleden zette Netflix zomaar de peperdure superheldenfilm The Flash online. De film van regisseur Andy Muschietti staat direct in de Netflix Top 10, op dit moment op plaats zes.

The Flash wordt door Netflix omschreven met woorden als "Hersenbrekend, Gelikt" en "Scifi-Avontuur". De belangrijkste rollen worden vertolkt door Ezra Miller als Barry Allen / The Flash, Sasha Calle als Kara Zor-El / Supergirl, Michael Shannon als General Zod, Michael Keaton als Bruce Wayne / Batman.

Redelijk ontvangen
De geflopte peperdure DCEU-film, mogelijk met een productiebudget van $300 miljoen, staat op een redelijke 63 procent op de Tomatometer. De Popcornmeter scoort zelfs hoger: 83 procent.

Op Rotten Tomatoes staat bij 'Audience Says': "The Flash heeft genoeg gevoel, humor en actie (en dan hebben we het nog niet eens over de leuke cameo's) om alle minpunten te compenseren."

Nu op Netflix
Als je The Flash graag wilt zien, dan vind je de superheldenfilm nu hier op Netflix.


De synopsis: Als de Flash zijn unieke krachten gebruikt om een tragedie in zijn verleden te veranderen, veroorzaakt hij een tijdparadox die het heden en de toekomst kan verwoesten.

Ook interessant
Nieuwe komische Netflix Original slaat zijn slag en staat bijna bovenaan de Netflix Top 10
De afgelopen periode verschijnen er veel recente en minder recente bioscoopfilms op Netflix waardoor de top 10 steeds minder Netflix Originals bevat. Nu staan er weer twee originele Netflix-films in de top drie, met.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair