Opvallend: Keanu Reeves in de eerste trailer voor 'Sonic The Hedgehog 3'

Opvallend: Keanu Reeves in de eerste trailer voor 'Sonic The Hedgehog 3'

Sonic is terug en hij krijgt nu te maken met Shadow the Hedgehog.

De twee eerdere films over Sonic the Hedgehog en zijn vriendjes waren een doorslaand succes. De films wisten gezamenlijk een indrukwekkende $715 miljoen wereldwijd op te halen. Later dit jaar verschijnt deel drie, Sonic the Hedgehog 3.

In dat derde deel ontmoeten we uiteraard weer een nieuw figuurtje uit de wereld van Sonic, oorspronkelijk een gamefiguur van Sega. Waar Sonic er in de eerste film alleen voor stond, doken in deel twee Tails en Knuckles op. In het derde deel is er een nieuwe tegenstander.

Shadow
In Sonic the Hedgehog 3 leent Keanu Reeves zijn stem aan het figuurtje Shadow the Hedgehog, Een roodgestreepte zwarte egel die het resultaat is van een geheim overheidsprogramma genaamd Project Shadow.

In de derde film bundelen Sonic, Tails en Knuckles hun krachten om een opvallende nieuwe tegenstander te verslaan: Shadow the Hedgehog. Shadow is een mysterieuze schurk met krachten die ze nog nooit eerder hebben gezien. Al hun vaardigheden worden op alle vlakken overtroffen. Team Sonic moet op zoek naar een onwaarschijnlijke alliantie in de hoop Shadow te stoppen en de planeet te beschermen.

Groter universum
Paramount bouwt de reeks ondertussen verder uit. Zo verscheen recent nog de live action-animatieserie Knuckles op SkyShowtime. Lees meer over die serie op Serietotaal.


Bovenstaande trailer is het eerste voorproefje op Jeff Fowlers Sonic the Hedgehog 3, opnieuw met rollen van Jim Carrey (Dr. Ivo Robotnik), James Marsden (Tom Wachowski) en Tika Sumpter (Maddie Wachowski). Vanaf 25 december in de bioscoop.

Ook interessant
De sterkste MonsterVerse-film kijk je nu op 4K UHD: 'Godzilla x Kong: The New Empire'
Tot op heden wisten vijf films meer dan $500 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Een daarvan is.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair