Een van deze topregisseurs moet 'Bond 26' gaan regisseren

Een van deze topregisseurs moet 'Bond 26' gaan regisseren

De zoektocht naar een nieuwe regisseur wordt voortgezet en deze kandidaten zijn in de race.

Het is alweer drie jaar sinds de laatste Bond-release, No Time to Die, in de bioscoop verscheen. Maar het lijkt er niet op dat we snel een nieuwe Bond-film gaan zien, zeker omdat er naast de nieuwe man voor de hoofdrol, ook nog geen regisseur is gevonden.

Hoe langer het duurt, hoe meer speculaties de ronde doen over de nieuwe acteur voor de rol van de geheim agent. Zo werden de namen van Tom Hardy, Henry Cavill, Nicholas Hoult, Tom Hiddleston, Cillian Murphy, Idris Elba en Aaron Taylor-Johnson al in de geruchtenmolen genoemd.

Nieuwe regisseur
Maar een definitieve hoofdrolspeler blijft uit. In de zoektocht naar een nieuwe regisseur lijken er wel stappen te worden gemaakt op zoek naar een "veilig en ervaren paar handen". Volgens een nieuw rapport zijn er wel een aantal potentiële regisseurs uitgenodigd door EON Productions voor "een eerste ronde speeddates".

Daarbij lijkt Edward Berger (All Quiet on the Western Front) de belangrijkste kandidaat voor de regiestoel van Bond 26. Daarna volgen Bart Layton (American Animals, The Imposter) en Yann Demange (71, White Boy Rick) als potentiële namen.

Overige kandidaten
Ook lijken regisseurs David Michod (Animal Kingdom, The Rover) en Kelly Marcel (Venom: The Last Dance) nog in de running te zijn. Het blijft dus nog even afwachten wie de gewilde regieklus voor Bond 26 in handen gaat krijgen.


Wordt vervolgd..

NieuwsFilm

meest populair