Salma Hayek duikt op bij Ibiza en noemt zichzelf de "perfectie combinatie"

Salma Hayek duikt op bij Ibiza en noemt zichzelf de "perfectie combinatie"

De bekende actrice Salma Hayek geniet van een break op Ibiza.

Het is al even stil rond Salma Hayek. Haar laatste wapenfeit in Hollywood is een rol in een aflevering van Black Mirror in 2023. Sindsdien dook ze in geen enkele nieuwe film of serie op.

De in 1966 geboren Salma lijkt vooral te genieten van vakanties, over de gehele wereld. Op de nieuwste foto op Instagram zien we de actrice op een boot, ergens op zee rond Ibiza. Ze lijkt het prima naar haar zin te hebben.

"Perfecte combinatie"
De 57-jarige Salma zien we eigenlijk alleen in feestelijke jurken of bikini's. Dit keer draagt ze een gele bikini en heeft ze "wit haar", zoals ze zelf schrijft: "Gele bikini + wit haar = perfecte combinatie #ibiza"

Er zijn flink wat reacties, ook van jaloerse types. "Kortom, dames: je kunt een 57-jarige superster zijn die getrouwd is met de rijkste man van Europa en toch nog steeds de behoefte voelen om 'thirst traps' te delen," schrijft iemand.

Nieuwe films
Op IMDb zien we dat Salma twee films in de planning heeft staan. Begin volgende maand debuteert Without Blood van regisseur Angelina Jolie en binnenkort start ze met de opnames van actiekomedie Sacrifice met ook Anya Taylor-Joy, Chris Evans en Brendan Fraser.


Wil je Salma Hayek op haar boot in Ibiza zien? Check de foto's nu hier op haar Instagram.

Yolanthe Cabau pronkt met twee van haar acht zussen op zomerse foto
Op 19 maart 1985 werd Yolanthe Cabau geboren op Ibiza. Ze was "kind nummer 6" van in totaal dertien kinderen, met acht zussen en.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair