Channing Tatum heeft dikke spijt van zijn 'Magic Mike'-films

Channing Tatum heeft dikke spijt van zijn 'Magic Mike'-films

Channing Tatum vreest de dag dat zijn dochter zijn Magic Mike-films wil kijken.

Channing Tatum staat bekend om zijn Magic Mike-films. Maar intussen vreest hij de dag dat zijn dochter die films zal willen kijken.

Channing Tatum baseerde zijn sensuele personage op zijn eigen ervaringen als stripper in een nachtclub. De films bevatten dus wel wat beelden die niet geschikt zijn voor jonge kijkers. Zijn dochter is pas 11 jaar. Die komedies slaat zij nog even over.

Dikke spijt van films
In een recent interview met Seth Meyer vertelde de acteur spijtig: "Ik ben zo blij dat ze niet weet hoe ik daar dans. Het zal afschuwelijk zijn als ze dat ziet. Ik zal een hoop uit te leggen hebben."

Zijn dochter is net als haar ouders ook een getalenteerd danseres. Ze treedt ook op in dansgezelschappen. Channing lichtte toe dat zij samen dansjes dansen die passen bij haar leeftijd. Daar hoort rollen met buikspieren en biceps niet bij.

Zij is dapperder
Daarnaast is zij geobsedeerd door heksen en wilde ze al een tijdje naar het beroemde plaatsje Salem. Bij hun overnachting in een echt spookhotel bleek zij dapperder dan hij is. Misschien is ze dat ook bij het zien van zijn Magic Mike-personage. Channing is nu te zien in zijn nieuwe film Blink Twice.



NieuwsFilm

meest populair