Eerste blik op 'Wolf Man' van 'The Invisible Man'-regisseur duikt op in Universal-pretpark

Eerste blik op 'Wolf Man' van 'The Invisible Man'-regisseur duikt op in Universal-pretpark

Universal Pictures promoot de release van de 'Wolf Man'-reboot in 2025 met overwoekerd onkruid en een huis in de nacht.

Ter promotie van de Wolfman-reboot van regisseur Leigh Whannel waan je je in het Universal Orlando-themapark tijdelijk in de wereld van het klassieke Universal Monster.

Voor het 'Halloween Horror Nights'-festijn dat van 30 augustus t/m 3 november plaatsvindt in het park is er een plek waar je een speciale thema-foto kunt maken.

Niet betreden
Blumhouse en Universal lijken aan alles te hebben gedacht om bezoekers nieuwsgierig te maken naar de reboot, die op 17 januari in de bioscopen van de Verenigde Staten verschijnt.

We zien een afgelegen huis, een bordje met de tekst "niet betreden, niets hier is het waard om voor te sterven", stro en overwoekerend onkruid.

Een dodelijke weerwolf
Wolf Man met Christopher Abbott en Julia Garner gaat volgens IMDb over "Een man die zichzelf en zijn gezin moet beschermen wanneer ze 's nachts, tijdens volle maan, worden gestalkt, geterroriseerd en achtervolgd door een dodelijke weerwolf."



Onlangs werd er een teaser van de horrorfilm onthuld op het CinemaCon-evenement. Volgens aanwezigen van het evenement begint de video met het personage van Christopher Abbott en zijn dochter die vraagt naar de dood.

Een intense schreeuw
Hierna zag het publiek naar verluidt beelden van rennende mensen, Julia Garner die er doodsbang uitziet, een bloedende arm en een intense schreeuw van Abbott terwijl hij (mogelijk) de titulaire Wolf Man wordt.

NieuwsFilm

meest populair