Selena Gomez en Zoe Saldaña schitteren in trailer voor de compleet andere drugskartelfilm 'Emilia Pérez'

Selena Gomez en Zoe Saldaña schitteren in trailer voor de compleet andere drugskartelfilm 'Emilia Pérez'

Een R-rated musical à la 'Joker: Folie à Deux' die tot nu toe goed wordt ontvangen.

Netflix had een grote hit te pakken met de serie Narcos. Dit smaakte naar meer, want de streamingdienst kwam met meerdere vervolgen en spin-offs. Nu komt er weer een andere, maar wel unieke drugskartelfilm aan, namelijk Emilia Pérez.

In deze film van de Franse regisseur Jacques Audiard (o.a. bekend van A Prophet en The Sister Brothers) staat de advocate Rita centraal. Zij werkt voor een groot bedrijf, waar haar talenten worden onderbenut, dus erg blij is ze niet.

Anders
Dan op een dag krijgt ze het aparte voorstel om een gevreesde kartelleider te helpen verdwijnen, zodat hij een nieuw leven kan beginnen voordat hij opgepakt of uitgeschakeld wordt. Deze kartelbaas is van plan een geslachtsoperatie te ondergaan, om eindelijk de vrouw te worden die hij al jarenlang wil zijn.

De hoofdrol wordt gespeeld door Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy), maar andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Selena Gomez (Spring Breakers), Karla Sofía Gascón (Nosotros los Nobles) en Edgar Ramírez (Gold).

Trailer
Tot nu toe is Emilia Pérez sterk onthaald: op IMDb scoort de R-rated musical een 7,2 en op Rotten Tomatoes zelfs een 88%. De trailer is nu hieronder te zien. De film zelf zal vanaf november op Netflix te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair