Laurence Fishburne onthult de films waarop hij het meest trots is

Laurence Fishburne onthult de films waarop hij het meest trots is

De acteur noemt enkele films die lang niet iedereen zal kennen.

Laurence Fishburne is al een behoorlijk lange tijd een grote naam in Hollywood. De acteur was te zien in grote franchises als Matrix, John Wick maar ook in blockbusters als Man of Steel. Hij is echter het meest trots op iets onbekendere films.

Tijdens een recent interview blikt de geliefde acteur terug op zijn carrière, waar hij het had over enkele projecten die in zijn ogen meer aandacht verdienen. Zo noemt hij bepaalde titels die waarschijnlijk niet iedereen zal kennen, maar dit wel aanraders zijn.

Trots
Zo begint Fishburne: "Ik heb eens iets gemaakt voor HBO genaamd 'Always Outnumbered, Always Outgunned'. Dit is gebaseerd op het gelijknamige boek van Walter Mosely. Deze film is echt de moeite waard".

"Een ander pareltje dat volgens mij maar weinig mensen hebben gezien was ook voor HBO, namelijk 'Miss Evers' Boys'. Dit gaat om een geheim experiment dat de Amerikaanse regering uitprobeerde op Afro-Amerikanen".

Indrukwekkend
Fisburne gaat verder door te zeggen wat voor een impact films kunnen hebben: "Nadat de film uitkwam had President Bill Clinton het hierover. Vervolgens kwam de Amerikaanse regering met een officieel excuses. Het is mooi om te zien wat een film teweeg kan brengen. We kunnen zo belangrijke onderwerpen aankaarten".



NieuwsFilm

meest populair