Nieuwste deel in spannende filmreeks van $912 miljoen trekt op Netflix flink wat kijkers

Nieuwste deel in spannende filmreeks van $912 miljoen trekt op Netflix flink wat kijkers

De zesde Scream knalt de Netflix Top 10 in en staat al op plaats vier.

Op dit moment domineren twee Netflix Originals de top 10 met best bekeken films op de streamingdienst. Het lijkt er echter op dat dit niet lang meer zal duren, aangezien de horrorthriller Scream VI de lijst is binnengedrongen, op de derde plaats.

De zesde Scream komt van regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett en Netflix omschrijft de slasherfilm met woorden als "Gruwelijk" en "Griezelig". De belangrijkste personages worden vertolkt door Melissa Barrera, Mason Gooding, Roger L. Jackson, Jenna Ortega, Hayden Panettiere en Courteney Cox.

Positief ontvangen
Zowel de critici als het publiek zijn onder de indruk van Scream VI. De Tomatometer staat op een nette 76 procent en de Popcornmeter op Rotten Tomatoes geeft zelfs 91 procent aan.

"Bepaalde aspecten van de meest moorddadige meta-franchise van het horrorgenre zijn misschien wat verouderd, maar een verandering van setting en een aantal inventieve sets zorgen ervoor dat Scream VI voldoende scherp blijft," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Scream VI graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis: De overlevenden van de Woodsboro-moorden verhuizen naar New York City, maar moeten hun nachtmerrie opnieuw beleven wanneer Ghostface weer opduikt om hen te kwellen.

Ook interessant
Geflopte blockbuster van $300 miljoen krijgt tweede leven op Netflix
Een paar dagen geleden zette Netflix zomaar de peperdure superheldenfilm.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair