Eerste foto's uit Halina Reijns 'Babygirl' met Nicole Kidman: "een heel hete film"

Eerste foto's uit Halina Reijns 'Babygirl' met Nicole Kidman: "een heel hete film"

Ook met rollen voor de grote namen Antonio Banderas, Harris Dickinson en Jean Reno.

Onze eigen Halina Reijn wist in 2022 indruk te maken met de horrorkomedie Bodies Bodies Bodies van A24. Op dit moment werkt ze aan haar volgende film, de erotische thriller Babygirl.

Voor die film werkt Reijn samen met enkele bekende acteurs, waaronder Oscarwinnaar Nicole Kidman, Harris Dickinson, Antonio Banderas en Jean Reno.

Babygirl: hete film
Op Vanity Fair staat een uitgebreid artikel waarin onder andere Reijn aan het woord komt. "Ik weet dat we één ding hebben bereikt, en dat is dat we een heel hete film hebben gemaakt," zegt Reijn met een brede glimlach. "Ik weet niet of het goed of slecht is, dat is aan het publiek, maar ik weet het zeker."

In Babygirl zet de machtige CEO Romy (Kidman) haar carrière en gezin op het spel wanneer ze een affaire begint met haar veel jongere stagiair Samuel, gespeeld door Dickinson (Scrapper, Triangle of Sadness).

Eerste foto's
Bij het artikel op Vanity Fair staat ook een aantal foto's waarop we Kidman onder andere met Dickinson zien. Uiteraard ontbreekt een foto met onze eigen Reijn niet. Je ziet alle foto's hieronder. Vanaf 20 december draait Babygirl in de Noord-Amerikaanse bioscopen.






Ook interessant
Recensie Bodies Bodies Bodies
Het is goed om je empathisch en open-minded op te stellen, en ook om op te komen voor mensen die niet sterk genoeg zijn om dat zelf te doen. Maar iemand op social media blindelings... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair