3 indrukwekkende superheldenfilms die nu gewoon op Netflix staan

3 indrukwekkende superheldenfilms die nu gewoon op Netflix staan

3 films waarin superhelden de wereld proberen te redden van het kwaad.

Op Netflix staan allerlei actiefilms. Waaronder ook veel superheldenfilms. Hieronder zetten we drie films op een rij die echt de moeite waard zijn. Misschien iets voor vanavond.

The Flash

Regie: Seth Grahame-Smith | Hoofdrollen: Ezra Miller, Kiersey Clemons, Ray Fisher | Kijk nu



In 'The Flash' komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. Hierdoor verandert hij alleen ook onbedoeld de toekomst. Barry komt vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd met plannen om de wereld te verwoesten, en er zijn geen superhelden meer om iedereen te redden. Barry?s enige hoop is om een gepensioneerde Batman te overtuigen weer in actie te komen en een gevangengenomen Kryptoniaan te bevrijden, ook al is dat niet wie hij verwacht. Om de wereld te redden en terug te kunnen keren naar zijn eigen toekomst moet Barry rennen voor zijn leven. Maar zal zijn offer genoeg zijn om het universum te herstellen?

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Regie: Joaquim Dos Santos | Hoofdrollen: Hailee Steinfeld, Shameik Moore, Issa Rae | Kijk nu



'Spider-Man: Across the Spider-Verse' leidt de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum. Daar moet hij het samen met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-People opnemen tegen de sterkste vijand waar ze ooit mee te maken hebben gehad.

Madame Web

Regie: S.J. Clarkson | Hoofdrollen: Emma Roberts, Adam Scott, Jill Hennessy | Kijk nu



Cassandra Webb lijdt aan een chronische neuromusculaire aandoening. Dit veroorzaakt ademhalings- en bewegingsproblemen. Ze zit bijgevolg vastgekluisterd aan de beademing die op een spinnenweb lijkt en die het haar mogelijk maakt om in de toekomst te kijken.

NieuwsFilm

meest populair