Ryan Reynolds baalt van het verwijderen van deze 'Deadpool & Wolverine'-cameo

Ryan Reynolds baalt van het verwijderen van deze 'Deadpool & Wolverine'-cameo

De hoofrolspeler zegt dat er eigenlijk geen andere keuze mogelijk was.

In Deadpool & Wolverine zijn de hoofdrollen natuurlijk weggelegd voor Ryan Reynolds en Hugh Jackman, maar de blockbuster zit ook vol met grote cameo's. Talloze sterren duiken op in de kaskraker, maar een rolletje moest toch uit de film gehaald worden. Hier laat Reynolds zich nu over uit.

Het gaat hier om de cameo van Rob McElhenney, een goede vriend van de acteur. Samen met Reynolds kocht hij de Wrexham voetbalclub. McElhenney kwam van Amerika overgevlogen naar London om zijn cameo op te nemen, enkel en alleen om hierna volledig uit de film geknipt te worden.

Uitleg
Reynolds laat zich hier nu zelf over uit en komt met een uitleg: "Wanneer je de film in elkaar aan het zetten bent, kom je erachter dat sommige scènes helaas niet zo goed passen als gehoopt of gedacht".

"Ze zeggen soms wel 'kill your darlings'. Met een zwaar hart moest ik ook de cameo van deze 'darling' uit de film halen. We hielden het er zo lang in omdat Rob zijn rol geweldig speelt. Ik hoop dat het ooit nog eens uitkomt, misschien met alle andere deleted scenes".

Lastig
De hoofdrolspeler eindigt door te zeggen: "Ik heb genoten van het maken van deze film, maar er komt ook veel stress bij kijken. De verwachtingen zijn hoog. Ik heb gelukkig een geweldig team om mij heen en goede vrienden. Ik vond het ook fantastisch dat Rob erbij was. Hij is een super toffe gozer".




NieuwsFilm

meest populair