Quentin Tarantino adresseert eindelijk de geruchten over zijn betrokkenheid bij 'Star Trek'

Quentin Tarantino adresseert eindelijk de geruchten over zijn betrokkenheid bij 'Star Trek'

De regisseur zegt dat het niet veel meer was dan een gerucht.

Quentin Tarantino heeft miljoenen fans, die allemaal reikhalzend uitkijken naar zijn tiende (en naar alle waarschijnlijkheid) laatste film. Lange tijd leek het erop dat de geliefde regisseur een Star Trek-film zou maken, iets waar hij nu op terugblikt.

Tarantino, bekend van pareltjes als Pulp Fiction en Django Unchained, werkt nu aan zijn tiende film. De regisseur heeft altijd gezegd na zijn tiende film te gaan stoppen. Als gevolg hiervan lijkt het dan ook nooit te komen van zijn Star Trek-blockbuster.

Duidelijk
Zo zegt de wereldberoemde filmmaker: "Het gaat er nooit van komen. Ik heb veel berichten zien langskomen, maar dit zijn allemaal leugens. Ik zit niet op sociale media, en deel dus geen informatie over mijn projecten of privéleven".

"Wanneer een journalist dan ook, op een of andere manier, te horen krijgt dat ik een 'Star Trek'-film ga maken, wordt hier meteen over geschreven. Voordat je het weet doet dat overal de ronde. Ik reageer hier dan weer niet op, want ik ben niet 'connected'. Als gevolg hiervan houdt zo'n gerucht lang stand, maar er klopt niets van".

Wel of niet
Tarantino staat bekend als iemand met een zeer uitgesproken mening, maar scenarioschrijver Mark L. Smith verklaarde wel al eerder dat hij bezig was met een Star Trek-verhaal dat hem door Tarantino zelf was aanbevolen. Laatstgenoemde focust zich nu echter op The Movie Critic.




NieuwsFilm

meest populair