Rupert Grint geeft zijn 'Harry Potter'-miljoenen uit aan kinderwens

Rupert Grint geeft zijn 'Harry Potter'-miljoenen uit aan kinderwens

Rupert Grint vervult kinderdroom door gratis ijsjes uit te delen met zijn eigen ijscowagen.

Rupert Grint schoot naar bekendheid door de Harry Potter-films. Hij verdient er nog steeds goed aan en dat maakt het leven voor hem wel zo leuk.

Vanaf zijn 18de jaar was de acteur miljonair. Gedacht wordt dat hij tot nu 37 miljoen Britse pond heeft ontvangen aan de verfilming van de boeken. Rupert Grint heeft dus wel wat geld te besteden en kon zo een kinderwens van hem in vervulling laten gaan.

Grootste wens in vervulling
Hier vertelde hij aan Daily Mail: "Als kind wilde ik graag een ijscowagen. Niet lang nadat ik dat busje had, stopte ik bij een pub en stonden er acht kinderen te wachten met hun zakgeld in de hand. Maar ik had hen niets te geven. Ik leerde mijn lesje wel."

Rupert houdt zijn wagen nu gevuld met ijsjes en zei: "Ik vermijd juli en augustus. Maar de rest van het jaar rijd ik door dorpjes en krijgen kinderen gratis ijs van me als ik zie dat ze daar behoefte aan hebben. Ze vragen dan: Ben jij niet Ron Weasley? En ik zeg dan: Dat is vreemd. Dat wordt me vaak gevraagd."

Erg handig zo'n ijscokar
Ook zei hij: "Zo'n ijscokar is erg handig. Op de laatste filmdag van Harry Potter kon ik bij de barbecue ijsjes uitdelen aan de cast en crew."


Kijk de volgende keer in Groot-Brittannië eens rond of je hem spot met zijn busje. Altijd leuk zo'n gratis ijsje. Hij vertelt meer in de YouTube-video van Entertainment Tonight.

Ook interessant
Hoe heeft iedereen deze 'Harry Potter'-blooper over het hoofd kunnen zien?
Harry Potter is en zal altijd een van de meest geliefde franchises blijven, of we het nu hebben over de boeken of de films. Toch betekent dit niet dat er geen fouten in... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair