Nieuwe komische Netflix Original slaat zijn slag en staat bijna bovenaan de Netflix Top 10

Nieuwe komische Netflix Original slaat zijn slag en staat bijna bovenaan de Netflix Top 10

De komedie Incoming - een soort American Pie - staat nu in de top drie best bekeken films op Netflix.

De afgelopen periode verschijnen er veel recente en minder recente bioscoopfilms op Netflix waardoor de top 10 steeds minder Netflix Originals bevat. Nu staan er weer twee originele Netflix-films in de top drie, met het goed bekeken The Union bovenaan en de nieuwkomer Incoming op plaats drie.

Incoming - een film die wordt vergeleken met American Pie (1999) - is geregisseerd door Dave Chernin en John Chernin en Netflix omschrijft de komedie met woorden als "Grappig" en "Vrienden". De relatief onbekende cast bestaat uit Mason Thames, Ramon Reed, Raphael Alejandro, Isabella Ferreira en Bardia Seiri.

Mager ontvangen
De Tomatometer staat na 14 recensies op een magere 14 procent, met een 3,3 als gemiddelde beoordeling. Positief is dat de Popcornmeter er beter voor staat met 65 procent. De IMDb-score is ook nog redelijk met een 5,9 na 2,3k stemmen.

"De Chernins weten een opgewekt tempo vast te houden dat de bekende ingrediënten kracht geeft, en dan meer in de grappen dan in de oppervlakkige dramatische componenten van de film," luidt de overwegend positieve mening van J. Kim Murphy van Variety.

Nu op Netflix
Als je Incoming graag wilt zien, dan vind je de vriendenkomedie nu hier op Netflix.


De synopsis: Hun eerste week op de middelbare school. Het grootste feest van het jaar. Tijdens een chaotische, losbandige nacht maken vier tienerjongens verkeerde keuzes.

Ook interessant
Aangrijpend oorlogsdrama uit 2024 staat direct in Netflix top 10: 89 procent op Rotten Tomatoes
Eerder dit jaar verscheen de kleine film The Great Escaper in de Nederlandse bioscopen. Het oorlogsdrama is de allerlaatste film die de... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair