Marvel-superheldenfilm scoort dit weekend enorm op Netflix

Marvel-superheldenfilm scoort dit weekend enorm op Netflix

Nederland kijkt weer massaal naar Netflix dit weekend en deze drie films zijn met name erg populair.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Union (2024)
Regie: Julian Farino | Cast: Mark Wahlberg, Halle Berry, J.K. Simmons, e.a. | Kijk direct
Mike leeft een simpel en rustig leventje als bouwvakker in New Jersey. Op een dag loopt hij Roxanne, een liefje van vroeger, tegen het lijf. Ze blijkt tegenwoordig te werken voor de spionagedienst The Union en kan Mike gebruiken voor een belangrijke missie. Zo komt Mike terecht in de gevaarlijke wereld van spionage.



Madame Web (2024)
Regie: S.J. Clarkson | Cast: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Isabela Merced, e.a. | Kijk direct
Cassandra Webb werkt als ambulancemedewerker in Manhattan. Nadat ze betrokken raakt bij een ongeluk ontdekt ze dat ze helderziende gaven heeft. Wanneer Webb geconfronteerd wordt met haar verleden, sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moet ze wel een groot gevaar in heden, in de vorm van superschurk Ezekiel, zien te overleven.



The Other Woman (2014)
Regie: Nick Cassavetes | Cast: Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, e.a. | Kijk direct
Carrièrevrouw Carly komt erachter dat haar nieuwe vriendje Mark haar bedriegt als ze bij toeval zijn vrouw Kate ontmoet. Kate is ontroostbaar en met enige tegenzin ontfermt Carly zich over haar. Hun band groeit en wordt nog sterker wanneer ze ontdekken dat Mark nog een andere minnares heeft: de jonge Amber. Op wraak belust smeden de drie vrouwen een plan om Mark terug te pakken.


Ook interessant
Netflix zet spontaan een bekritiseerde, maar flitsende superheldenfilm uit 2023 online
In 2023 verschenen er maar liefst vier films in het DC Extended Universe, namelijk Shazam! 2, Blue Beetle, Aquaman 2 en... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair