Netflix zet spontaan een bekritiseerde, maar flitsende superheldenfilm uit 2023 online

Netflix zet spontaan een bekritiseerde, maar flitsende superheldenfilm uit 2023 online

The Flash uit 2023 werd matig ontvangen en is een van de laatste delen in het DCEU.

In 2023 verschenen er maar liefst vier films in het DC Extended Universe, namelijk Shazam! 2, Blue Beetle, Aquaman 2 en The Flash. De laatste staat nu - zonder enige aankondiging - op Netflix.

The Flash doorliep een productiehel. Vele schrijvers en regisseurs werden aangetrokken en weer gedumpt. Uiteindelijk zette It-regisseur Andy Muschietti door, waardoor de film verleden jaar op het witte doek verscheen. Dit was vijf jaar na de oorspronkelijke verschijningsdatum en nadat bekend werd dat het DCEU vroegtijdig zou eindigen.

Grote namen
De verguisde Ezra Miller keerde terug als Barry Allen / The Flash en namen als Michael Shannon (General Zod), Antje Traue (Faora-Ul) en Michael Keaton (Bruce Wayne / Batman) keerden terug en er waren vele cameo's, waaronder Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Nicolas Cage (Superman) en George Clooney als Bruce Wayne.

De naar verluidt $300 miljoen kostende film werd nog redelijk ontvangen (Tomatometer: 63%, 5.90/10) door de critici, maar de fans vonden de film vaak verschrikkelijk. De DC-film flopte aan de wereldwijde bioscoopkassa's door slechts $271,3 miljoen op te halen.

Nu op Netflix
Netflix heeft The Flash dus spontaan online gezet. Als je zin hebt om de 144 minuten durende superheldenfilm te kijken, dan vind je deze nu hier op de streamingdienst. De release is een nieuw voorbeeld van de situatie dat films van Warner Bros. niet meer exclusief op HBO Max beschikbaar zijn.


In The Flash gebruikt de Flash zijn unieke krachten om een tragedie in zijn verleden te veranderen. Hij veroorzaakt daardoor een tijdparadox die het heden en de toekomst kan verwoesten.

Marvel-superheldenfilm scoort dit weekend enorm op Netflix
Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair