Angstaanjagende posters voor horrorsprookjes 'Bambi: The Reckoning' en 'Pinocchio: Unstrung'

Angstaanjagende posters voor horrorsprookjes 'Bambi: The Reckoning' en 'Pinocchio: Unstrung'

Na een nachtmerrie versie van Winnie komen nu monsters varianten voorbij van het hertje en het houten jongetje.

We kennen allemaal het schattige beertje Winnie the Pooh, maar de laatste jaren gaat het meer over zijn nachtmerrieversie die tot leven kwam met het 'Poohniverse'. Er zullen nu meer geliefde Disney-figuurtjes in gruwelijke moordmachines veranderen.

Nu zijn namelijk Bambi en Pinocchio aan de beurt. Het schattige hertje is nu ver te zoeken. In Bambi: The Reckoning komen een moeder en zoon in een auto-ongeluk terecht. Hierdoor stranden zij in een bos, waar een gruwelijk monster leeft...

Bambi en Pinocchio
Moeder en zoon worden namelijk opgejaagd door een duivels eland-achtige Bambi. Sinds een groep jagers zijn moeder heeft doodgeschoten, is hij veranderd in een afgrijselijk monster dat wraak wil nemen op mensen die zijn bos betreden.

In Pinocchio: Unstrung is het houten jongetje lang niet zo vriendelijk als in het originele sprookje. De opnames van deze film zullen in oktober van start gaan.

Posters
Alles moet uiteindelijk toewerken naar een soort 'Avengers'-climax, waarin verschillende Disney-beestjes een bloedbad aanrichten. Bekijk beide posters van de aanstaande 'Poohniverse'-films hieronder.





NieuwsFilm

meest populair