De 'Fallen'-filmreeks met Gerard Butler gaat verder op tv: 'Paris Has Fallen'

De 'Fallen'-filmreeks met Gerard Butler gaat verder op tv: 'Paris Has Fallen'

Meer actie in de vorm van een serie, maar wel met een hele nieuwe cast.

Gerard Butler heeft natuurlijk al in de nodige actiefilms gespeeld, maar een van zijn bekendste franchises is zonder twijfel de 'Fallen'-reeks. Er zijn al diverse films van verschenen, maar nu komt er ook een serie aan.

Butler nam de hoofdrol in de trilogie op zich, die bestaat uit Olympus Has Fallen (2013), London Has Fallen (2016) en Angel Has Fallen (2019). Er volgt een spin-off, namelijk Paris Has Fallen.

Anders
Dit zal echter niet meer draaien om Butlers personage Mike Banning. Deze keer zal een andere agent centraal staan, die het op zal moeten nemen tegen een groep terroristen die het op een politicus hebben gemunt.

Net als de films zal de aanstaande serie waarschijnlijk ook vol zitten met actie, explosies en geweld. Paris Has Fallen zal gemaakt worden door Canal+, al werkt Butler hier met zijn eigen studio G-Base ook aan mee. Er doet eveneens een gerucht de ronde dat hij een cameo in de serie heeft, maar dit is nog niet bevestigd.

Poster
Centraal in het verhaal staat de stoere agente Zara Khan, die zal moeten samenwerken met de Franse agent Vincent Dubois, nadat er meerdere aanslagen plaatsvinden in Parijs. Khan ontdekt al snel dat er meer aan de hand is en raakt verwikkeld in een dodelijk machtsspel.



NieuwsFilm

meest populair