Robert Downey Jr. vergelijkt Jon Favreau met Elon Musk: "bizarre vergelijking"

Robert Downey Jr. vergelijkt Jon Favreau met Elon Musk: "bizarre vergelijking"

Robert Downey Jr.'s compliment aan Jon Favreau als "Elon Musk" krijgt veel kritiek van fans.

Onlangs probeerde Robert Downey Jr. zijn Marvel-collega Jon Favreau een compliment te geven. Maar de vergelijking met Elon Musk ging veel fans te ver.

Hier in de recente podcast Awards Chatter van The Hollywood Reporter vertelde de acteur uit Iron Man over zijn nieuwe rol in het MCU-universe. Hij zal te zien zijn als Dr. Doom in Avengers: Doomsday.

Geen compliment
Robert Downey Jr. werkt al sinds 2008 samen met producer Jon Favreau. Jon speelt ook mee in MCU-films. Robert zei goedbedoeld: "Hij is de Elon Musk van de bioscopen. Hij is altijd de tech-friendly guy geweest - en dat bewijs zie je aan zijn projecten."

Maar de Elon Musk van nu is een heel ander persoon dan de tech-nerd van vroeger. Bij de tweet van DiscussingFilm barstte het commentaar los. Mensen vinden dat Jon Favreau een beter compliment verdient. Iemand schrijft: "Dit is een bizarre vergelijking."

Betere vergelijking
Een fan schrijft dat Robert die woorden terug moet nemen, omdat dat niet de vergelijking is die je kunt maken. Een andere fan schrijft dat Robert al in zijn nieuwe personage is gekropen, want net als Victor Von Doom zijn zijn woorden duivels.



NieuwsFilm

meest populair