Zussen van Yolanthe Cabau: Ada en Marina zijn even mooi, maar doen iets anders

Zussen van Yolanthe Cabau: Ada en Marina zijn even mooi, maar doen iets anders

De Nederlandse ster Yolanthe Cabau heeft acht zussen en vier broers.

Op 19 maart 1985 werd Yolanthe Cabau geboren op Ibiza. Ze was "kind nummer 6" van in totaal dertien kinderen, met acht zussen en vier broers. Regelmatig zien we Yolanthe met enkele zussen op Instagram.

Yolanthe is overduidelijk de populairste van de dertien kinderen, maar ze lijken het allemaal prima voor elkaar te hebben. Als we afgaan op haar laatste post op Instagram, dan zien we dat haar zussen Ada en Marina ook stralende glimlachen hebben.

Ada en Marina
"Ik heb 8 zussen en 4 broers! Allemaal zijn ze super bijzonder voor mij. Ik ben zo trots op ze. En vooral heel dankbaar. Met hen voel ik me altijd thuis. Dit zijn mijn lieve knappe zusjes Ada (nummer 10) & Marina (nummer 9). Ik ben het middelste kind nummer 6 van de 13," schrijft Yolanthe bij de zomerse foto.

Ada blijkt advocaat en fiscaal adviseur te zijn, terwijl de sportieve Marina de CEO is van het Suncoast Ibiza Hotel. Twee verschillende zussen, maar even zo stralend.

Drie zussen Cabau
Wil je de drie zussen gezamenlijk zien? Bekijk de foto dan via onderstaande link. Wil je liever Yolanthe in een nieuwe film zien? Nog dit jaar is ze te zien in Action 8, een komedie uit de VS. Wanneer en waar je die film kunt zien, is niet bekend.


De foto van Yolanthe Cabau en haar zussen bekijken? Check deze dan nu hier op haar Instagram.

Ook interessant
Vakantiefoto van Irene van de Laar: "Wat zie jij er nog steeds beeldschoon uit"
De naam Irene van de Laar kent de oudere jeugd nog wel. Het voormalige model was niet weg te slaan van.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair