3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

De ingrediënten van een goede avond: dit zijn onze filmtips voor vandaag.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

A Beautiful Mind (2001)
Regie: Ron Howard | Cast: Russell Crowe, Ed Harris, Jennifer Connelly, e.a. | Te zien op: Netflix
De briljante mathematicus John Nash weet al vroeg in zijn loopbaan verbluffende inzichten te ontwikkelen en schrijft daarmee geschiedenis in zijn vakgebied. Maar dan begint Nash symptomen van schizofrenie te vertonen. Zijn carrière raakt daarmee flink in het slop. Toch geeft hij niet op. Uiteindelijk leidt deze strijd hem zelfs tot een Nobelprijs.



Twelve Monkeys (1995)
Regie: Terry Gilliam | Cast: Bruce Willis, Madeleine Stowe, Brad Pitt, e.a. | Te zien op: Prime Video
Een onbekend en dodelijk virus heeft het overgrote deel van de mensheid uitgeroeid. De overlevenden wonen gedwongen onder de grond. De veroordeelde James Cole wordt terug de tijd ingestuurd om informatie te vergaren over de herkomst van het virus. Helaas belandt hij per ongeluk in het verkeerde jaar. Al snel wordt hij in een inrichting gegooid omdat iedereen denkt dat hij knettergek is.



Soul (2020)
Regie: Pete Doctor en Kemp Powers | Cast: Jamie Foxx, Tina Fey, Rachel House, e.a. | Te zien op: Disney+
De gedesillusioneerde muziekleraar Joe Gardner, die droomt van een carrière als jazzmuzikant, belandt na een ongeluk in een bijzondere wereld waar zielen gekweekt worden voordat ze naar aarde afreizen en bezitnemen van lichamen. Samen met de cynische 22 probeert Gardner terug te keren als mens.



NieuwsFilm

meest populair