3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

De ingrediënten van een goede avond: dit zijn onze filmtips voor vandaag.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Law Abiding Citizen (2009)
Regie: F. Gary Gray | Cast: Gerard Butler, Jamie Foxx, Colm Meaney, e.a. | Te zien op: Netflix
Clyde is een getraumatiseerd man na de brute inbraak in zijn huis waarbij zijn vrouw en dochtertje zijn vermoord. Zijn woede en frustratie komen naar buiten wanneer de dader door een juridische deal niet de straf krijgt die hij verdient. Clyde laat het er niet bij zitten en zint op wraak.



Moonlight (2016)
Regie: Barry Jenkins | Cast: Ashton Sanders, Mahershala Ali, Naomie Harris, e.a. | Te zien op: Videoland
In drie hoofdstukken wordt het levensverhaal van de Afro-Amerikaanse Chiron verteld. Hij groeit op in een slechte buurt in Miami. Zijn moeder is verslaafd aan drugs en zijn enige rolmodel is een drugsdealer. Chiron worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.



Oppenheimer (2023)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., e.a. | Te zien op: SkyShowtime
De Amerikaanse natuurkundige J. Robert Oppenheimer staat aan het hoofd van de ontwikkeling van de atoombom. De realisatie van dit zeer geheime project zal uiteindelijk een beslissende rol spelen in de Tweede Wereldoorlog. Na de oorlog krijgt Oppenheimer het aan de stok met de regering. De overheid verdenkt hem ervan verboden communistische sympathieën te hebben.



NieuwsFilm

meest populair