Foto van onherkenbare Clint Eastwood (94): hij is nu écht heel oud

Foto van onherkenbare Clint Eastwood (94): hij is nu écht heel oud

Clint Eastwood, 94, blijft een Hollywood-icoon ondanks zijn veranderende uiterlijk door de jaren heen.

Er was een tijd dat Clint Eastwood een hartenbreker was. Maar zijn jonge jaren zijn voorbij en de Hollywood-ster is alweer 94 jaar.

Met films als The Good, The Bad The Ugly en Paint Your Wagon was Clint Eastwood een van de meest gewilde Hollywood-sterren in de jaren 70.

Succesvolle ster
Hij bleek naast een goede acteur ook een goede scenarioschrijver, regisseur en producer te zijn. Door talloze successen groeide zijn vermogen naar 375 miljoen Amerikaanse dollar. Clint acteert nog steeds, maar intussen is hij haast onherkenbaar.

Toen Damn Thats Interesting een foto plaatste van hoe de beste man er nu uit ziet, waren de reacties niet van de lucht. Iemand schreef hier op Reddit: "Leeftijd hakt erin na je 90ste. Een paar jaar terug zag hij er nog prima uit."

Ineens heel oud
Een ander schreef: "Het viel me op dat mannen tientallen jaren er hetzelfde uit blijven zien en dan in 6 maanden er 30 jaar ouder uitzien." Een ander vond hem al oud in de film The Mule uit 2018. Page Six toont recente foto's in de YouTube-video.


Ook interessant
Ooit was hij 'de meest sexy man van de wereld': Nick Nolte is op 83-jarige leeftijd compleet verwilderd
Nick Nolte is een acteur die in Hollywood al decennialang meegaat. In de jaren '70 werd hij eerst bekend op televisie, waarna hij succesvol de transitie.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair