Doodsbange Guillermo del Toro smeert hem uit zijn eigen hotelkamer tijdens 'Frankenstein'-opnames

Doodsbange Guillermo del Toro smeert hem uit zijn eigen hotelkamer tijdens 'Frankenstein'-opnames

Filmmaker Guillermo del Toro verlaat spookachtige hotelkamer in Schotland vanwege onderdrukkende sfeer.

Filmmaker Guillermo del Toro doorstond stormen met films als Hellboy en Nightmare Alley. Hij is wel wat gewend met zijn griezelige, bijzondere films. Toch werd een hotelkamer hem teveel.

De regisseur kiest vaak een spookachtige verblijf als hij op locatie filmt. Dat laat hem beter in stemming blijven. Op het moment verblijft hij in een oud hotel in Schotland. Tot zijn grote geluk kreeg hij de kamer met de meeste activiteit.

In een spookachtig hotel
Hij schreef eerder deze week op zijn Twitter over het spookhotel: "Tijdens ons verblijf in Aberdeen verblijf ik in een hotel uit 1800. Ik heb de meest spookachtige kamer die vanochtend door een producer werd verlaten. Vreemde elektrische voorvallen en fysieke voorvallen deden haar schrikken. Ik ben benieuwd!"

Een paar dagen later schreef hij: "Er gebeurde niets bijzonders. Maar de sfeer in de kamer is zo onderdrukkend dat ik besloten heb daar niet meer tijd door te brengen. Ik heb zes uur slaap per dag nodig, omdat ik vroeg begin en lang doorga."

Iets in de kamer
Wel zei hij: "Maar in die kamer is iets daar bij me. Als er iets gebeurt of niets, dan geef ik dat nog door." Met een doodsbange producer en zijn eigen waarneming moet de regisseur van de nieuwe Frankenstein toch gewaarschuwd zijn.



NieuwsFilm

meest populair