50 Cent over zijn verbazingwekkende metamorfose waar iedereen van slag raakte

50 Cent over zijn verbazingwekkende metamorfose waar iedereen van slag raakte

50 Cent laat veelzijdigheid zien door indrukwekkende rollen en drastische transformatie voor All Things Fall Apart.

50 Cent is meer dan die rapper van Candy Shop. Als acteur is hij in een lange lijst films te zien als Expendables 4 en drie Escape Plan-films.

Dat de zanger van In da Club niet alleen de stoere gast kan spelen, liet hij zien met All Things Fall Apart. In deze film uit 2011 speelde hij een Amerikaanse football-speler die aan kanker lijdt.

Verbazingwekkende metamorfose
Zijn metamorfose voor zijn rol was zo verbazingwekkend, dat mensen dachten dat het om een hoax ging. Maar de beelden waren echt: 50 Cent wist in 9 weken van 97 naar 72,5 kilogram af te vallen. Dit deed hij door alleen vloeistof te nuttigen en 3 uur op een treadmill te lopen.

Hij vertelde hier aan Billboard dat hij al eerder zo'n dieet had gevolgd. Dat was toen hij werd neergeschoten in 2000. Door de beschadiging aan zijn kaak viel hij zelfs meer af.

Zwaardere transformatie
Hij vertelde ook: "Dit keer was het wel zwaarder. Ik moest de discipline hebben om die staat te bereiken om die energie uit te kunnen stralen. Het was een passioneel project."



50 Cent besloot met: "Ik ging achter de computer zitten als het te zwaar werd. Dan zocht ik interviews op van andere acteurs die ook moesten afvallen voor hun rol. Zo leerde ik van hun ervaringen op andere momenten in hun leven." Meer volgt in de YouTube-video van StarWatch Media.

NieuwsFilm

meest populair