3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Knock at the Cabin (2023)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: Jonathan Groff, Dave Bautista, Rupert Grint, e.a. | Kijk direct
De zevenjarige Wen is met haar vaders Eric en Andrew op een rustige vakantie in een afgelegen blokhut. Op een dag worden zij gegijzeld door vier gewapende vreemden die het einde van de wereld aankondigen. Om de mensheid te redden, zal het gezin één lid moeten opofferen. Deze ondenkbare keuze leidt vanzelfsprekend tot ernstige confrontaties.



The Irishman (2019)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, e.a. | Kijk direct
Vrachtwagenchauffeur Frank Sheeran komt per toeval in contact met maffiabaas Russell Bufalino, voor wie hij al snel allerlei misdaden uit gaat voeren. Later gaat Sheeran ook aan de slag voor de corrupte vakbondsleider Jimmy Hoffa. Sheeran weet zich snel op te werken binnen het criminele wereldje, maar komt daardoor ook voor steeds lastigere keuzes te staan.



Venom (2018)
Regie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, e.a. | Kijk direct
Journalist Eddie Brock begint na een tip aan een onderzoek naar een laboratorium waar gruwelijke experimenten met symbioten, een buitenaardse levensvorm, op mensen worden uitgevoerd. Terwijl hij hoopt dit schandaal aan het licht te kunnen brengen, dringt een van de symbioten Brocks eigen lichaam binnen. Brock blijkt nu over superkrachten te beschikken en gaat de strijd aan tegen het kwaad.



NieuwsFilm

meest populair