Yolanthe komt met een raadsel en zomerse foto: "Wat betekent dit volgens jou?"

Yolanthe komt met een raadsel en zomerse foto: "Wat betekent dit volgens jou?"

De Nederlandse celeb Yolanthe Cabau is weer volop te bewonderen op Instagram.

Haar laatste Nederlandse film stamt alweer uit 2023 en het lijkt er voorlopig niet op dat we Yolanthe Cabau snel weer zullen zien in een vaderlandse productie. Ze richt zich vooral op de Amerikaanse markt.

In 2023 verscheen de komedie Oei, ik groei! op Netflix. Daarin was Yolanthe te zien met onder andere Sallie Harmsen en Katja Schuurman. In 2024 is er nog geen een film of serie met Yolanthe verschenen. Haar volgende Engelstalige film Action 8 verschijnt vermoedelijk nog wel dit jaar.

Raadsel
Yolanthe lijkt dus niet zo heel vaak meer in Nederland te zijn. We zien vooral foto's van de celeb in de VS of op Ibiza. Op een van haar nieuwste Insta-posts is ze vermoedelijk op het prachtige (feest)eiland. En ze heeft een raadsel voor haar 1,3 miljoen volgers.

"Wat betekent dit symbool volgens jou? Ik ben oprecht benieuwd, omdat er zoveel betekenissen zijn voor verschillende handgebaren," staat er bij de foto waarop we brunette in een zwart jurkje zien, met de armen omhoog en uitgestoken handen.

Ik hou van je
In Nederlands gebarentaal betekent haar handgebaar 'Ik hou van jou'. De vraag is of Yolanthe dit ook bedoelt. Bekijk de foto in ieder geval via onderstaande link.


Wil je de foto en haar handgebaar van Yolanthe Cabau graag zien? Check deze dan nu hier op haar Instagram.

Ook interessant
Vakantiefoto van Irene van de Laar: "Wat zie jij er nog steeds beeldschoon uit"
De naam Irene van de Laar kent de oudere jeugd nog wel. Het voormalige model was niet weg te slaan van de Nederlandse.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair