Zeer goed nieuws voor 'Cliffhanger 2' met terugkerende Sylvester Stallone

Zeer goed nieuws voor 'Cliffhanger 2' met terugkerende Sylvester Stallone

De eerste film is alweer 30 jaar oud, maar dat weerhoudt Hollywood er niet van om een vervolg te maken.

De opnames van het vervolg op de iconische Sylvester Stallone-film Cliffhanger uit 1993 moeten naar verluidt heel snel gaan beginnen.

Screen Daily heeft laten weten dat film flink wat financiering heeft gekregen van de Oostenrijkse filmcommissie en dat er in september/oktober al gefilmd zal worden.

Klifhanger
De 78-jarige Stallone keert terug als Gabriel 'Gabe' Walker. Gabe woont tegenwoordig in de Dolomieten waar hij een exclusief berghutten-resort runt.

Wanneer Gabe en een stinkend rijke gast gegijzeld worden tijdens een avontuurlijke weekendtrip, moet zijn dochter al haar klimvaardigheden inzetten om de gijzelnemers uit te schakelen.

Topregisseur aan boord
Mark Bianculli (The Good Neighbor, Hunters) schreef het script van de film. Jean-François Richet (Mesrine) regisseert de actie-thriller.



Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Ric Roman Waugh (Angel Has Fallen zou regisseren, maar dat ging dus niet door. De eerste Cliffhanger had Renny Harlin als regisseur.

Opnieuw een hit?
Lars Sylvest, Thorsten Schumacher, Neal H. Moritz, Toby Jaffe, Philipp Kreuzer en Joe Neurauter produceren. produce.



Het origineel is met een wereldwijde opbrengst van 255 miljoen dollar een van de grootste hits uit Stallone's filmcarrière.

NieuwsFilm

meest populair