Tim Burton belooft: 'Beetlejuice Beetlejuice' schopt heilige huisjes omver

Tim Burton belooft: 'Beetlejuice Beetlejuice' schopt heilige huisjes omver

Beetlejuice, nogmaals gespeeld door Michael Keaton, zal hetzelfde zijn als toen we hem 36 jaar geleden voor het eerst ontmoetten.

Michael Keaton keert na 36 jaar weer terug als de titulaire kwelgeest in Beetlejuice, Beetlejuice en volgens regisseur Tim Burton is de grofgebekte geest geen spat veranderd

In een interview met Collider garandeerde Burton dat Beetlejuice nog zo politiek incorrect is als hij was in de originele film uit 1988.

Dat is nou juist het hele punt
"Michael en ik vinden het allebei geweldig dat hij toen en nu nog steeds politiek incorrect is," aldus Burton.

De filmmaker vertelde lachend: "Ik lach, omdat iemand hem laatst vroeg: 'Michael, hoe evolueert Beetlejuice's karakter?' En we begonnen gewoon te lachen omdat hij niet evolueert, dat is nou juist het hele punt!"

Terug naar Winter River
Naast een terugkeer van Keaton, worden we in de nieuwste Beetlejuice-film ook weer herenigd met een deel van de Deetz-familie.



Catherine O'Hara zal terugkeren als Delia en Winona Ryder speelt wederom Lydia, wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer rebelse tienerdochter Astrid, gespeeld door Jenna Ortega een poort na het hiernamaals opent.

De ondeugende demoon
Met problemen in Winter River en het "echt bizarre" hiernamaals, is het slechts een kwestie van tijd voordat Beetlejuice (Keaton) drie keer genoemd wordt en de ondeugd terugkeert om wat extra chaos te creëren.

Naast de hierboven genoemde acteurs speelt Justin Theroux, Lydia's verloofde Rory, Monica Bellucci, Beetlejuice's zielenzuigende vrouw en Willem Dafoe speelt een politieagent in het hiernamaals.

In de bioscoop
De horrorkomedie Beetlejuice, Beetlejuice is vanaf 5 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair