'Jurassic World 4' maakt jacht op het succes van eerste 'Jurassic Park'

'Jurassic World 4' maakt jacht op het succes van eerste 'Jurassic Park'

De blockbuster zal de volgend jaar in de zomer in de Nederlandse bioscopen te zien zijn!

Begin dit jaar kwam Universal Pictures met opvallend nieuws. De wereldberoemde studio kondigde toen aan aan een nieuwe Jurassic World-film te beginnen. Nu is er opnieuw goed nieuws over de stand van zaken.

Het script wordt namelijk verzorgd door niemand minder dan David Koepp. De grootste fans zullen zijn naam waarschijnlijk nog wel kennen: hij werkte ook mee aan de originele Jurassic Park-trilogie, maar heeft geen terugkeer gemaakt sinds The Lost World.

Team
Hij staat er niet alleen voor. De regie is weggelegd voor Gareth Edwards, die wel weet wat het is om een monster-blockbuster te maken. Edwards wist namelijk al eerder hoge ogen te gooien met Godzilla. Ook wist hij een mooie cast te strikken.

Een van de hoofdrollen is weggelegd voor Jonathan Bailey, o.a. bekend van Bridgerton. De acteur liet weten dat dit Jurassic World-deel terug naar de 'roots' gaat: "We zijn op dit moment bezig met de opnames. Het feit dat David, die het allereerste deel schreef, nu terugkeert, is echt heel speciaal".

Veelbelovend
Bailey vervolgt: "Het zou niet in betere handen kunnen verkeren. 'Jurassic Park' was de eerste echte film die ik met mijn hele familie in de bioscoop zag. Ik was eigenlijk nog te jong en was doodsbang. Toch heeft die film en de hele franchise een plek in mijn hart".



Buiten Bailey zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor Mahershala Ali (Green Book), Scarlett Johansson (Black Widow), Rupert Friend (Anatomy of a Scandal), Manuel Garcia-Rulfo (The Lincoln Lawyer), Luna Blaise (Manifest) én David Iacono (The Summer I Turned Pretty).

NieuwsFilm

meest populair