Disney+ komt met enorme prijsverhoging voor bestaande klanten

Disney+ komt met enorme prijsverhoging voor bestaande klanten

In een keer betalen bestaande klanten drie euro per maand meer.

Abonnees van Disney+ zullen wel even schrikken. In een keer verhoogt de streamingdienst zijn prijzen met bijna 30 procent. Daarnaast worden er twee nieuwe abonnementsvormen gelanceerd.

De enige abonnementsvorm op Disney+ kost op dit moment 10,99 euro per maand of 109,90 euro per jaar. Vanaf 17 oktober stijgen die kosten naar 13,99 euro per maand of 139,90 euro per jaar. Een stijging van maar liefst 27,3 procent.

Nieuwe abonnementsvormen
Vanaf 17 oktober zijn er ook twee nieuwe abonnementsvormen beschikbaar naast de bovengenoemde 'Disney+ Premium'-abonnementsvorm. De eerste is Disney+ Standaard met reclame, voor 5,99 euro per maand en de tweede is Disney+ Standaard, dus zonder reclame, voor 9,99 euro per maand of 99,90 per jaar.

"De lancering van een abonnement met reclame markeert een belangrijke evolutie voor Disney+ in Nederland," aldus Marco de Ruiter, countrymanager The Walt Disney Company Benelux. "Het biedt een grotere keuze voor zowel onze abonnees als onze advertentiepartners."

Overstappen
Bestaande klanten krijgen automatisch een Disney+ Premium-abonnement. Wel krijgen ze de mogelijkheid om over te stappen naar Disney+ Standaard of Disney+ Standaard met reclame. Als bestaande klanten niet overstappen, dan krijgen ze de nieuwe prijs van 13,99 euro per maand in rekening vanaf hun volgende factuurdatum op of na 21 november.


Wil je nog van de oude prijs profiteren, dan kun je op dit moment nog een jaarcontract afsluiten voor 109,90 euro per jaar.

NieuwsFilm

meest populair