Familie weigert bizarre laatste 'wens' overleden acteur Alain Delon

Familie weigert bizarre laatste 'wens' overleden acteur Alain Delon

Franse acteur Alain Delon's hond Loubo blijft bij de familie en wordt niet geëuthanaseerd.

In 2018 zei Alain Delon: "Als ik eerder sterf dan hij, vraag ik de arts of wij samen mogen gaan. Hij krijgt dan een spuitje, zodat hij in mijn armen mag sterven".

De Franse acteur uit Astérix aux jeux Olympiques en Journal de France overleed onlangs op 88-jarige leeftijd. Dus rees de vraag naar aanleiding van zijn eerdere opmerking: Wat gebeurt er met zijn hond? Zijn Belgische herder Loubo was zijn alles en is pas 10 jaar oud - en gezond.

Een spuitje krijgen
Alain Delon zei destijds in datzelfde interview met Paris Match dat Loubo zijn laatste hond zou zijn en dat hij net zo van hem hield als van zijn kinderen. Er zijn geen wetten in Frankrijk rond euthanasie van een hond. Als de eigenaar wil dat het dier een spuitje krijgt, dan mag dat.

Gelukkig konden zijn kinderen al gauw de verontruste dierenrechtenorganisaties vertellen dat Loubo mag blijven leven tot hij oud en versleten is. Hiermee wordt de laatste wens van Alain Delon genegeerd.

Blijft in de familie
Zoals hier bij The Guardian te lezen valt, kon de Brigitte Bardot Foundation vertellen dat ze contact hebben gehad met de dochter van Alain. Zij vertelde dat de hond in de familie blijft - levend en wel. Meer volgt in de YouTube-video van CatchUp News.



NieuwsFilm

meest populair