Provocerende nieuwe Netflix Original schokt veel kijkers

Provocerende nieuwe Netflix Original schokt veel kijkers

Netflix zette een paar dagen de schokkende documentaire Untold: The Murder of Air McNair.

Netflix heeft een nieuwe Untold-documentaire online gezet en deze wordt direct goed bekeken. Untold: The Murder of Air McNair verscheen afgelopen dinsdag online en staat nu op plaats zeven in de Netflix Top 10.

De misdaaddocu is geregisseerd door Rodney Lucas en Taylor Ward en Netflix omschrijft deze met woorden als "Meeslepend, Provocerend" en "Waargebeurde misdaden". De docu van 58 minuten vertelt het verhaal achter een moord begaan door de legendarische NFL-quarterback Steve McNair.

Ontvangst
Over de ontvangst van het vierde deel in de Untold-reeks is nog weinig bekend. Op IMDb heeft The Murder of Air McNair slechts ruim 300 stemmen gekregen en dat resulteert in een 6,0/10.

De synopsis: Een documentaire over de opkomst van de legendarische NFL-quarterback Steve McNair en de verbijsterende details over zijn schokkende moord in 2009.

Nu op Netflix
Wil je de nieuwe Untold-docu The Murder of Air McNair graag zien? Je vindt de docufilm nu hier op Netflix.


Ook interessant
Psychologische mysteriethriller op Netflix wordt direct ijzersterk bekeken
Een paar weken geleden verscheen de nieuwste film van Sixth Sense-regisseur M. Night Shyamalan in de wereldwijde bioscoopzalen. The Trap werd wisselend ontvangen, maar doet het financieel redelijk. Shyamalans vorige... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair