Vakantiefoto van Irene van de Laar: "Wat zie jij er nog steeds beeldschoon uit"

Vakantiefoto van Irene van de Laar: "Wat zie jij er nog steeds beeldschoon uit"

De Nederlandse (oud) celeb Irene van de Laar is op vakantie in het warme Italië.

De naam Irene van de Laar kent de oudere jeugd nog wel. Het voormalige model was niet weg te slaan van de Nederlandse televisie en ze was zelfs te zien in enkele tv-series en films.

Tegenwoordig leidt ze een rustiger leven, maar ze laat haar fans en andere geïnteresseerden via Instagram meekijken in haar privéleven. Nu zien we de 55-jarige Irene, geboren in Valkenswaard, op een vakantieadres in het zonnige Italie.

"Beeldschoon"
We zien de brunette in bikini bij zwembad staan, naast een tuinbeeld. Ze neemt een foto van zichzelf in vermoedelijk een grote spiegel. "Veel liefs uit Italië!" schrijft ze erbij. Ze is klaarblijkelijk op vakantie in Firenze.

In de reacties zijn er flink wat complimenten. "Wat zie jij er nog steeds beeldschoon uit," schrijft ene Auke. Een ander: "Fijne vakantie, lekker genieten. Wat zie je er ontzettend goed uit". En ene Pieter typte: "Leuke vakantiefoto en je hebt werkelijk een prachtig lichaam, daar mag je trots op zijn. Geniet van je vakantie."

Tv en films
Vorig jaar was Irene nog een van de kandidaten in het tv-programma De Verraders en ze was even later te zien in Expeditie Robinson en De Slimste Mens. Haar laatste rol had ze in 2013 in de Nederlandse romkom Soof, en daarvoor was ze te zien in Radeloos uit 2008.


Wil je de foto van Irene van de Laar graag zien? Check deze dan nu hier op haar Instagram.

Ook interessant
Isa Hoes straalt als een 20-jarige: "gek maar geweldig"
Deze week gaat de film Jimmy in première. De Nederlandse horrorthriller van regisseur David-Jan Bronsgeest beleefde enkele dagen geleden zijn... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair