Deze remake van een jaren '90 horrorklassieker haalt Jack Black en Paul Rudd aan boord

Deze remake van een jaren '90 horrorklassieker haalt Jack Black en Paul Rudd aan boord

Een groep vrienden maakt een remake van 'Anaconda' en beleeft gevaarlijke avonturen in het regenwoud.

De remake van de beroemde horrorcultfilm Anaconda is al ruim een jaar in ontwikkeling. Misschien dat de komst van steracteurs Jack Black en Paul Rudd de productie weer vlot kan trekken.

In de nieuwe film besluit een groep vrienden met een midlifecrisis hun favoriete film uit hun jeugd opnieuw te maken. Aangekomen in het regenwoud komen ze al snel voor onaangename verrassingen te staan in de vorm van natuurrampen, gewelddadige criminelen en natuurlijk reusachtige slangen.

Nieuwe acteurs
Jack Black (School of Rock) zal mogelijk de rol spelen van een man die vastzit in zijn baan als trouwvideograaf en besluit deze 'remake' te gaan maken. Paul Rudd (Ant-Man) dingt mee naar de rol van een voormalig tv-acteur wiens Hollywooddromen langzaam lijken weg te slippen.

Tom Gormican, regisseur van The Unbearable Weight of Massive Talent, lijkt geknipt voor de regie van de nieuwe film. De film zal naar het schijnt een deel van de metakomedie elementen toepassen in de remake.

Cultklassieker
Anaconda werd ondanks tegenvallende kritieken een culthorrorklassieker. De campy over-the-top stijl en memorabele cast met Jennifer Lopez, Owen Wilson, John Voight en Ice Cube zorgden dat het favoriet werd onder B-horrorfilmfans.


De film, over een filmploeg die op zoek gin naar de grootste en dodelijkste slang ter wereld in de Amazone, kreeg een bioscoopvervolg, twee televisiefilms en een Lake Placid vs Anaconda crossover-film.

NieuwsFilm

meest populair