Mila Kunis werd overvallen op set: "Moet ik met hem zoenen?"

Mila Kunis werd overvallen op set: "Moet ik met hem zoenen?"

Mila Kunis en Ashton Kutcher raakten verliefd na hun eerste kus op de set van That 70's Show.

Mila Kunis is al een tijdje gelukkig met Ashton Kutcher. Het koppel is hecht. Het bijzondere aan dit stel is dat hij de eerste persoon was die zij mocht zoenen in het echt en op een filmset - maar dat was jaren voordat ze echt verliefd op elkaar werden.

Mila Kunis en Ashton Kutcher raakten bekend door de populaire That 70's Show. In de serie spelen ze een relatie, terwijl ze in het echt goed bevriend raakten als collega's. Die onderlinge chemie zorgde jaren later voor een echte romance, die zij bezegelden met kinderen.

Erg spannend zo'n kus
In 2001 vertelde Mila hier aan People dat ze werd overvallen door allerlei gevoelens. Ze zei: "Ik dacht: Oh, hij is zo leuk! Hij is dat Calvin Klein-model. Daarna dacht ik: Moet ik met hem zoenen?"

Over die kus voor de camera's, terwijl ze nog nooit een jongen had gezoend, vertelde Mila: "Ik was zo nerveus. Ik was stiekem verliefd op hem. Ashton was zo aardig. Hij maakte grapjes en gaf me grappige complimentjes. Hij maakte me aan het lachen."

Voor beiden moeilijk
Ashton Kutcher vertelde op zijn beurt: "Ik was de eerste gozer die zij ooit zoende? Ik had geen idee! Ik ben zo blij dat ik dat niet wist, want dat zou te veel druk hebben veroorzaakt. Ik was zo nerveus en zij was zo cool."



Hij vervolgde met: "Ze kwam over alsof ze het al duizend keer had gedaan. Ik was degene met de vlinders in de buik. Ik bedoel, hier is een meisje en ik moet haar zoenen. Het was bloedverziekend spannend." Meer volgt in de YouTube-video Chicks in the Office.

NieuwsFilm

meest populair