Doodzonde: 'Hulk Hogan'-biopic met Chris Hemsworth komt er niet meer

Doodzonde: 'Hulk Hogan'-biopic met Chris Hemsworth komt er niet meer

Regisseur Todd Phillips vindt het jammer, maar er werkt wel een ander beroemd duo aan een film rondom de worstelaar.

Chris Hemsworth leek dé perfecte persoon om Hulk Hogan te gaan spelen. De Australische spierbundel zou in de huid kruipen van de wereldberoemde worstelaar in een biopic over diens leven, maar dit lijkt er nu helaas niet meer te komen.

Regisseur Todd Phillips zou deze film normaal gesproken voor zijn rekening nemen. De filmmaker is sinds Joker, waar hij ook het vervolg Joker: Folie à Deux op heeft gemaakt, behoorlijk geliefd. Menig cinefiel keek dan ook uit naar de Hulk Hogan-biopic, maar dat kunnen we vergeten.

Reactie
Phillips geeft nu menig interview om Folie à Deux in het zonnetje te zetten. Tijdens een recent gesprek werd hij gevraagd naar de biopic. Zijn antwoord was kort maar krachtig: "Ik hield er echt van wat we wilden gaan laten zien, maar het gaat er niet van komen".

Behoorlijk teleurstellend nieuws dus. Naar verluidt heeft Netflix, de studio achter de biopic er ook geen interesse meer in. Hogan zelf vond het ook allemaal te lang duren en liet weten dat hij niet langer wilde samenwerken met de streaminggigant.

Iets anders
Gelukkig blijven de grootste Hogan-fans niet met lege handen achter. Er wordt namelijk gewerkt aan een andere Hogan-film en dan wel door het bedrijf van Ben Affleck en Matt Damon, genaamd Artists Equity Production Company.



Zij hebben het script weten te bemachtigen genaamd Killing Gawker. Dit draait op de jarenlange rechtszaak tussen Hogan en Gawker Media, Bollea vs Gawker. Helaas zal deze wel hoogstwaarschijnlijk zonder Phillips en Hemsworth gemaakt worden.

NieuwsFilm

meest populair