Eindelijk weer een positieve update over veelbelovende 'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse'

Eindelijk weer een positieve update over veelbelovende 'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse'

Karan Soni zegt dat ze over enkele maanden tijd los zullen gaan.

Menig filmfanaat kan niet wachten op Spider-Man: Beyond the Spider-Verse. De eerste twee delen werden uitstekend onthaald, maar het derde deel komt helaas later uit dan verwacht. Nu is er wel weer een positieve update.

Recentelijk werd acteur Karan Soni geïnterviewd door de Times of India. Hij is in het tweede deel, genaamd Spider-Man: Across the Spider-Verse, te horen als Pav, oftewel Spider-Man India, en keert ook terug voor de derde film. Hier laat hij zich nu over uit.

Positief
Zo zegt Soni: "Ik ga verder met Spider-Man. De opnames zullen over enkele maanden van start gaan, dus daar kijk ik heel erg naar uit. De productie is goed opgeschoten, maar het is een animatiefilm, dus daar moeten we tijd voor nemen".

"Ik weet niet wanneer we ermee klaar zullen zijn en wanneer de film precies uitkomt, maar het is heel spannend. Het was een van de mooiste momenten van mijn carrière, om in de huid te mogen kruipen van Pav. Ik keer dan ook met heel veel plezier terug".

Vertraging
Producenten Phil Lord en Chris Miller lieten zich al eerder op soortgelijke manier uit over de blockbuster: "Ja, we hebben vertraging opgelopen, maar dat is niet erg".



"Wij zullen alle tijd nemen om iets moois te maken. We hebben liever een fantastische film dan dat we snel iets in elkaar knutselen om ons aan de oorspronkelijke releasedatum te houden".

NieuwsFilm

meest populair